Installatie laadpalen

Een laadpaal plaatsen bij jou thuis, op het werk? Bij Omega Techniek kijken we welke oplossing het meest geschikt is in jouw situatie. Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische auto. We zien dan ook steeds vaker laadpalen langs de weg of bij huizen staan. Overweegt u zelf ook om een steentje bij te dragen aan het milieu en te kiezen voor een elektrische auto? Omega Technieken verzorgt graag de installatie van uw laadpaal en de uitbreiding die nodig is in de meterkast.

Installatie laadpalen. Neem gerust contact met ons op! Tel: 06-41939368

Installatie laadpalen

 Voordeel van een laadpaal aan huis

Als u een elektrische auto heeft, is het natuurlijk luxe als u deze gewoon aan huis kunt opladen. Zo bent u ervan verzekerd dat u nooit thuis staat met een ‘lege’ auto. Daarnaast is een laadpaal aan huis ook goedkoper dan het gebruik van een publieke laadpaal. Het is namelijk zo dat het tarief dat u met de elektriciteitsleverancier hebt afgesproken doorgaans lager is dan wat aanbieders van publieke laadpalen rekenen. Tot slot hoeft u natuurlijk nooit bang te zijn dat de laadpaal bezet is. De paal is immers van u dus een laadpaalfile is niet aan de orde.

Welke laadpaal moet ik kiezen?

Laadpalen zijn er in alle soorten en maten en de prijzen lopen uiteen. Wat voor paal wilt u? Wilt u een slimme laadpaal of juist niet? Welk model heeft uw voorkeur en is één aansluitpunt voldoende of gaat u liever voor twee aansluitpunten? Omega Technieken helpt u graag met het vinden van de antwoorden op deze vragen.

Kosten installatie laadpalen?

Wilt u een laadpaal laten plaatsen en bent u op zoek naar een installateur van elektrische laadpalen of wilt u goed advies? Wij bieden een uitstekende service en zijn de specialist op het gebied van installatie van elektrische laadpalen. Ons deskundige en ervaren team is u graag van dienst. Het plaatsen van een laadpaal is maatwerk waarbij de kosten niet direct van te voren bepaald kunnen worden. Neem contact op met Omega Technieken uit Deventer en vraag vrijblijvend een offerte aan voor het plaatsen van uw laadpaal.

Installatie offerte aanvragen?

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Wij installeren de laadpalen in de volgende plaatsen:

  Apeldoorn
  Bathmen
  Diepenveen
  Eefde
  Epse
  Eerbeek
  Gorssel
  Harfsen
  Heeten

  Holten
  Laren
  Lettele
  Lochen
  Loenen
  Nieuw-Heeten
  Okkenbroek
  Olst
  Raalte

  Rijssen
  Terwolde
  Teuge
  Twello
  Vaassen
  Voorst
  Wijhe
  Wilp
  Zuthpen

  Adresgegevens:

  Omega Techniek 
  Johannes Sinthenstraat 33
  7412 EB Deventer

  Tel: 06-41939368

  Openingstijden:

  Maandag: 9-17 uur
  Dinsdag: 9-17 uur
  Woensdag: 9-17 uur
  Donderdag: 9-17 uur
  Vrijdag: 9-17 uur
  Zaterdag: 10-16 uur

  Overige gegevens

  Kvk: 57198853
  Bank:

  Privacy verklaring