Installatie keuken en badkamer

Als u kiest voor een nieuwe indeling van uw keuken of badkamer dan moet ook de installatie worden aangepast. De elektra- water- en afvoer leidingen moet passend worden gemaakt voor de nieuwe opstelling van uw badkamer of keuken. Benieuwd naar de mogelijkheden bij u? Schakel een van onze installateurs in. Zij voorzien u van gedegen advies en brengen vrijblijvend een offerte voor u uit.

Vragen over keuken en badkamer installatie? Neem gerust contact met ons op! Tel: 06-41939368

Keukens en Badkamers

Badkamer renoveren

Heeft u een nieuw huis gekocht en wilt u uw badkamer volledig renoveren, maar heeft u geen verstand van installaties? Neem dan contact op met Omega Technieken en laat onze installateurs ervoor zorgen dat alles in uw badkamer goed werkt. Zo doet uw vloerverwarming het naar behoren, trekt uw wc fatsoenlijk door, komt er water uit de kraan en staat u niet onnodig onder een koude douche.

Keuken verbouwen

Zijn de keuken en de woonkamer nu twee aparte ruimtes in uw woning en wilt u hier graag één van maken? Dan gaat u uw keuken verbouwen en is de kans groot dat daar ook wat installatiewerkzaamheden aan te pas moeten komen. Onze installateurs helpen u onder andere graag met het plaatsen van stopcontacten op de juiste plek en met het omleggen van de nodige elektra-, water- en afvoer leidingen. Zo kunt u van uw nieuwe open keuken genieten die optimaal werkt en van alle gemakken is voorzien.

Waarom kiezen voor een installateur?

Als u kiest voor een installateur van Omega Technieken dan bent u ervan verzekerd dat uw installatiewerk wordt uitgevoerd door een ervaren en deskundige installateur. Wij beschikken over de nodige diploma’s en voeren ons werk uit volgens de huidige standaard en geldende normen. Wilt u het installatiewerk van uw nieuwe keuken of badkamer graag uit handen geven aan een specialist? Neem dan contact met ons op zodat we er zo snel mogelijk voor kunnen zorgen dat uw badkamer of keuken uw favoriete plek van het huis wordt.

Installatie offerte aanvragen?

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Wij renoveren uw badkamer of wij verbouwen u keuken in de volgende plaatsen:

  Apeldoorn
  Bathmen
  Diepenveen
  Eefde
  Epse
  Eerbeek
  Gorssel
  Harfsen
  Heeten

  Holten
  Laren
  Lettele
  Lochen
  Loenen
  Nieuw-Heeten
  Okkenbroek
  Olst
  Raalte

  Rijssen
  Terwolde
  Teuge
  Twello
  Vaassen
  Voorst
  Wijhe
  Wilp
  Zuthpen

  Adresgegevens:

  Omega Techniek 
  Johannes Sinthenstraat 33
  7412 EB Deventer

  Tel: 06-41939368

  Openingstijden:

  Maandag: 9-17 uur
  Dinsdag: 9-17 uur
  Woensdag: 9-17 uur
  Donderdag: 9-17 uur
  Vrijdag: 9-17 uur
  Zaterdag: 10-16 uur

  Overige gegevens

  Kvk: 57198853
  Bank:

  Privacy verklaring